Borstcrawl training

Vanaf 16 mei op woensdagavond, wel vooraf aanmelden.

Soms zie je mensen door het water glijden zonder dat het water beweegt. Dat wil iedereen natuurlijk. Het lijkt soms wel of het vanzelf gaat. Dat is natuurlijk niet zo, hiervoor zijn bepaalde technieken bedacht door de wedstrijdzwemmers en hun trainers. Wil je je borstcrawl verbeteren kom dan op Borstcrawl training  in het Zwembad van Landsmeer.

 

Elke week volg je een les van ongeveer 45 minuten waarin verschillende onderdelen van borstcrawl worden uitgelegd en voorgedaan. We oefenen de technieken daarna gezamenlijk met allerlei hulpmiddelen. We werken aan de horizontale ligging, de arm- en beenslag en de ademhaling. Wil je sneller en beter gaan zwemmen dan is je conditie belangrijk, maar de techniek minstens zo belangrijk.

In een periode van 8 weken willen we je techniek verbeteren. De trainingsavonden zijn op woensdag.
De training start op woensdag 16 mei 2018.
Maximaal 10 deelnemers.

De kosten zijn 100 euro per deelnemer. Omdat je buiten de training nog minstens één uur maar liever twee uur zou moeten oefenen, bieden we voor deze groep een abonnement aan met korting (Persoonsabonnement voor 50 euro), zodat je tijdens de openingsuren altijd kunt komen oefenen (het hele seizoen, dus ook als deze cursus is afgerond)
Informeer ook naar de mogelijkheden van een privéles.

Aanmelden en meer informatie via zwembad@debreek.nl

 

Benodigdheden:

  • Passende badkleding (geen beachshort of bikini)
  • Zwembril
  • Zwemplankje en drijver (kan ook geleend worden in het zwembad)

Borstcrawl in Slow motion.