Vrij zwemmen

Kom gezellig zwemmen met vrienden, vriendinnen en familie

Zwemles

Kinderen leren veilig zwemmen en gaan op avontuur met onze lessen

Banen zwemmen

Individueel of in groepsverband baantjes trekken!

Voor groepen

Samen met jouw vereniging of groep het zwembad in? Feestje vieren?

de-breek-plattegrond
Pierenbad
Midden bad met glijbaan
Sportbad 25 meter
Ligweide
Kleedkamers

Over de Breek

Gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Sportlaan, op slechts 2 autominuten van de Amsterdamse Ringweg (Noord) A10.

Zwembad De Breek is een verwarmd openlucht zwembad in het sportpark van Landsmeer. Het zwembad heeft 3 baden, voor recreatie en banen zwemmen en ligt prachtig verscholen in een groene omgeving bij het Twiske. Er is een ruime ligweide, speeltoestellen en voldoende kleedruimtes, lockers en toiletten. In de kiosk kunt u snacks, ijs, koffie/thee en frisdrank kopen.

Chloorvrij zwemmen

Veilig en gezond zwemmen kan in ons zwembad. Wij maken gebruik van een zoutwaterelectrolyse systeem, waardoor ons hygi├źnische water zachter is voor je huid en bovendien heb je geen ge├»rriteerde ogen meer na het zwemmen. Bovendien wordt de kwaliteit van ons badwater dagelijks gecontroleerd.

Onze ligweide

Zonnen en ontspannen kan op ons goed onderhouden grasveld. Aan de randen is er spelgelegenheid in de vorm van een tafeltennistafel, basketbal en voetbal. In de kiosk kunt een parasol huren en natuurlijk een snack, koffie of ijs kopen.

Lees meer over de Breek

Opening Seizoen 2024

Opening Seizoen 2023

© Zwembad de Breek 2024 | All rights reserved