Banenzwemmen

Uniek aan zwembad De Breek is dat wij altijd de mogelijkheid bieden om banen te zwemmen. Er zijn snelle en rustige banen en borstcrawlbanen. Je hoeft niet lid te zijn van een vereniging om banen te komen zwemmen en ook hoef je niet van tevoren te reserveren.

Het Aart Goede Bad (sportbad, 25 meter) is 23,5 graden en ligt mooi beschut. Bovendien is het bad voorzien van startblokken en een duikplank. Op het terrein zijn kleedkamers en lockers aanwezig.

Tijdens alle openingstijden van het zwembad zorgt ons team dat er 1 of 2 banen in het sportbad beschikbaar zijn voor banenzwemmers. Borstcrawl zwemmers een eigen baan.

Tijdens het vroege vogel zwemmen (dinsdag- en donderdag ochtend van 7.00 uur tot 11.00 uur) zijn alle banen voor borstcrawl, rustige en snelle zwemmers.

Van maandag- tot en met vrijdag avond kunt u tussen 19.00 en 20.00 uur gebruik maken van het dalurentarief van euro 3 om banen te komen zwemmen.

In ons zwembad geven de volgende verenigingen trainingen. U kunt bij hen lid worden om conditie te trainen, techniek aan te leren of te verbeteren. En wil je (beter) leren borstcrawlen? Boek dan hier je cursus bij de trainers van ons eigen zwembad De Breek. <klik>

ZV De Breekers – maandagavond en zaterdagochtend
Twiske Swimrunners – donderdagavond

© Zwembad de Breek 2024 | All rights reserved