Menu Sluiten

Borstcrawl training

De Borstcrawl lessen zitten vol.

Volgend jaar…!?
…stuur dan een mail naar zwembad@debreek.nl

Soms zie je mensen door het water glijden zonder dat het water beweegt. Dat wil iedereen natuurlijk. Het lijkt soms wel of het vanzelf gaat. Dat is natuurlijk niet zo, hiervoor zijn bepaalde technieken bedacht door de wedstrijdzwemmers en hun trainers. Wil je je borstcrawl verbeteren kom dan op Borstcrawl training  in het Zwembad van Landsmeer.

Elke week volg je een les van ongeveer 45 minuten waarin verschillende onderdelen van borstcrawl worden uitgelegd en voorgedaan. We oefenen de technieken daarna gezamenlijk met allerlei hulpmiddelen. We werken aan de horizontale ligging, de arm- en beenslag en de ademhaling. Wil je sneller en beter gaan zwemmen dan is je conditie belangrijk, maar de techniek minstens zo belangrijk.

In een periode van 8 weken willen we je techniek verbeteren. We starten met één groep op de donderdagavond.
De training start vanaf 11 juni 2020 om 20:15 uur.
We oefenen met kleine groepen. De kosten zijn 110 euro per deelnemer. Omdat je buiten de training nog minstens één uur maar liever twee uur zou moeten oefenen, bieden we voor deze groep een abonnement aan met korting , zodat je tijdens de openingsuren altijd kunt komen oefenen.

Meer informatie en aanmelden via zwembad@debreek.nl.

Borstcrawl in Slow motion