Menu Sluiten

Borstcrawl training

De Borstcrawl lessen zijn inmiddels begonnen en die groepen zijn vol. Conditiezwemmen is wel een mogelijkheid. Dit is op maandag- en/of woensdagavond van 20:00 uur tot 20:45 uur. Hier geven we ook techniek aanwijzingen.
In het volgende seizoen (2020) beginnen we weer met een Borstcrawltraining.
Heb je interesse, stuur dan nu alvast een mail naar zwembad@debreek.nl

Soms zie je mensen door het water glijden zonder dat het water beweegt. Dat wil iedereen natuurlijk. Het lijkt soms wel of het vanzelf gaat. Dat is natuurlijk niet zo, hiervoor zijn bepaalde technieken bedacht door de wedstrijdzwemmers en hun trainers. Wil je je borstcrawl verbeteren kom dan op Borstcrawl training  in het Zwembad van Landsmeer.

Elke week volg je een les van ongeveer 45 minuten waarin verschillende onderdelen van borstcrawl worden uitgelegd en voorgedaan. We oefenen de technieken daarna gezamenlijk met allerlei hulpmiddelen. We werken aan de horizontale ligging, de arm- en beenslag en de ademhaling. Wil je sneller en beter gaan zwemmen dan is je conditie belangrijk, maar de techniek minstens zo belangrijk.

In een periode van 8 weken willen we je techniek verbeteren. We starten met twee groepen. Eén groep op de maandagavond en één op woensdagavond.
De training start vanaf 13 mei 2019 om 20:00 uur.
We oefenen met kleine groepen. De kosten zijn 110 euro per deelnemer. Omdat je buiten de training nog minstens één uur maar liever twee uur zou moeten oefenen, bieden we voor deze groep een abonnement aan met korting , zodat je tijdens de openingsuren altijd kunt komen oefenen.

Meer informatie en aanmelden via zwembad@debreek.nl.

Borstcrawl in Slow motion

2 Comments

    • Admin

      Hallo Georgette, Nee hoor, je mag gewoon langs komen en meedoen.
      Het kan op maandag- en woensdagavond van 20:00 – 20:45 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *